BIFF GRETA.

INGREDIENSER (4 port)
  • 600 g oxfilé
  • 1 dl dijonsenap
  • 1 dl crème fraiche
  • 4 st äggulor
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st lökar
  • 6 st potatisar
  • svartpeppar
 
GÖR SÅ HÄR:
  1. Blanda crème fraiche, dijonsenap, äggulor, pressad vitlök och svartpeppar.
  2. Skär oxfilén i strimlor och rör ner i marinaden. Låt stå svalt i 30 min.
  3. Tärna lök, potatis och råstek det i pannan. Salta och peppra.
  4. Lägg över lök och potatis i en ugnsfastform och håll varmt.
  5. Stek oxfilén i sin marinad.
  6. Servera med den råstekta lök/potatisblandningen och ett äggskal med rå äggula på tallriken.
 
Bildresultat för biff greta

Kommentera här: