UGNSBAKAD TORSKRYGG MED PEPPARROTSKRÄM.

INGREDIENSER (4 port)
  • 4 bitar torskrygg à 150g
  • 2 dl färskost naturell
  • 1 dl mellangrädde
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 100 g bladspenat
  • rivet skal och saft av ½ citron
  • 1 tsk salt
  • 1 msk hackad färsk persilja
  • 1 msk ströbröd
GÖR SÅ HÄR:
  1. Sätt ugnen på 175°c.
  2. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft.
  3. Fördela blandningen i botten av en ugnssäker form.
  4. Lägg på fisken.
  5. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd.
  6. Strö blandningen över fisken.
  7. Stek i mitten av ugnen i 25 min.
  8. Servera med kokt potatis eller potatismos.
 
Bildresultat för ugnsbakad torskrygg pepparrot

Kommentarer:

1 Cissi:

skriven

Så så gott! Man blir sådär lagom mätt.

Kommentera här: