UGNSBAKAD TORSKRYGG MED PEPPARROTSKRÄM.
INGREDIENSER (4 port)
- 4 bitar torskrygg à 150g
- 2 dl färskost naturell
- 1 dl mellangrädde
- 3 msk finriven pepparrot
- 100 g bladspenat
- rivet skal och saft av ½ citron
- 1 tsk salt
- 1 msk hackad färsk persilja
- 1 msk ströbröd
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 175°c.
- Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft.
- Fördela blandningen i botten av en ugnssäker form.
- Lägg på fisken.
- Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd.
- Strö blandningen över fisken.
- Stek i mitten av ugnen i 25 min.
- Servera med kokt potatis eller potatismos.
skriven
Så så gott! Man blir sådär lagom mätt.